torstai 6. huhtikuuta 2017

Competition Šarm 2017

Keskiviikkona 5.4. Koulussamme oli kilpailu kosmetologeille ja parturi-kampaajille. Kilpailijoita oli myös Itävallasta. Aiheena oli 20-luku.

Ensimmäisinä kilpailivat kosmetologit. He tekivät tunnin aika 20-luvun tyyppisen meikin mallilleen, jolta oli jo hiukset laitettu. Kaikilla malleilla oli myös puvut ja asusteet 20-luvun henkiset. Tämän sarjan voitti meidän koulun Anežka Duchonova, kehen olin jo tutustunut ensimmäisen viikon aikana meikkauksen ohella.

Tässä olivat kaikki mallit kosmetologien meikki sarjasta meikattuina.

Tässä on kosmetologien meikki sarjan voittaja. Kuvat on valmiista meikistä ja kokonaisuudesta.

Tässä ovat kosmetologien meikkaus sarjan kolmikko ja muita kilpailijoita malleineen.

.
Seuraavaksi kilpailivat parturi-kampaajat. Heilläkin oli vain tunti aikaa tehdä kampaukset valmiiksi. Malleilla oli jo valmiina meikki, puvut ja asusteet 20-luvun mukaan. Tämän sarjan voitti itävaltaleinen opiskelija.

Tämä oli yksi lemppareistani. Tässä näkyy kampauksen eri teko vaiheita.

Tässä on kolmanneksi sijoittunut kampaus. Kuvassa on myös kampauksen tekijä. Tämän kampauksen tekijä oli meidän koulun oppilaita.

Tässä on voittaja mallinsa kanssa vasta tekovaiheessa.

Tässä toiseksi sijoittunut kampaus.

Muita kampauksia kilpailusta.

Kampaus sekä meikki kilpailujen aikana oli esitykisä, sekä kilpailujen jälkeen ja niiden välissä.

Tämä esitys oli kilpailujen aikana, kun kosmetologit tekivät meikkejä. He esiintyivät myös kun parturi-kampaajien kisa oli kesken.

Tämä tanssi esitys oli kummankin kilpailun jälkeen, kun tuomarit miettivät sijoituksia. Tanssi mitä luultavimmin oli nykytanssia. Tanssiesityksiä oli monta muutakin.