torstai 6. huhtikuuta 2017

Goodbye Znojmo! 


Viimeinen päivä Znojmossa. Olimme yhteisellä lounaalla Helena Binderovan ja englanninopettaja Michaelan kanssa. Juttelimme kokemuksistamme ja miten itsekunkin työssäoppimisaika on sujunut. Olemme kaikki tyytyväisiä tähän antoisaan kolmen viikon harjoitteluaikaan täällä Znojmossa. Saimme pienet läksiäislahjat mm. kampaamotuotteita, t-paidat ja avaimenperät.

Omasta työssäoppimisajastani olen erittäin kiitollinen Lucielle. Hän on ollut mukanani joka päivä päiväkodilla ja hän toiminut tulkkina päiväkodin opettajien ja lasten kanssa keskustellessani. On ollut todella antoisaa nähdä ja kokea työelämää vieraassa maassa. Ja mikä parhainta, olen todella ylpeä rohdeudestani, että lähdin kokemaan kaiken tämän!

Pääsiäisen aika on täällä Znojmossa huomattava juhlan aika. Kevät tuo tullessaan turistikauden aloituksen ja monenlaista mukavaa tapahtuu. Kaupungin yhdelle pääkaduille on perinteiden mukaisesti tuotu koivuja, joita päiväkotien lapset ja koulujen oppilaat koristelevat tekemillään koristeilla. Pääsin mukaan koristelemaan koivuja yhdessä lasten kanssa.

Huomenna perjantaina 7.4. kohti kotia ja uusia seikkailuja! Ahoij!


Viimeisen päivän tapahtumista kirjoitteli lähihoitajaopiskelija Eila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti