maanantai 3. huhtikuuta 2017

Znojmon hotellit ja carving

Minun nimeni on Emilia, olen kolmannen vuoden Hotelli-, ravintola- ja catering alan opiskelija. Olen Tsekkin ammattiopiston opetus ravintollassa työssäoppimassa. Täällä on vähän erillainen ruoanvalmistus tapa. 

23.03 kävimme kolmessa hotellissa Znojmossa: Hotel Savannah, Hotel Vinice Hnanice, Hotel Happy Star. Hotel Savannah sijaitsee Itävallan rajalla lähellä. Rajalla on outlet kauppakeskus "Freeport" ja Casino. Hotellissa on korkeammat hinnat, kuin muissa, enkä tykkänyt sisustasta. Hotel Vinice Hnanice sijaitsee mäellä, jonka alla on 27 hehtaaria viinitarhoja, siellä on myös iso konferenssisali, spa ja wellness sentee, ja uimahalli. Kellarissa sijaitsee viinin valmistuskone ja viini tyynnyrit. Hotel Happy Star on pieni perhe hotelli. Uimahallin käyttö ja aamiainen kuuluvat huoneen hinnaan. Hotellissa on myös Wellness center, tenniskenttä, lentopallokenttä, biljardi ja vieläpä leikkipuisto. Jokaisella hotellilla on oma ravintola.
24.03 mulla oli carvingkurssi kolmannen vuoden opiskelijan kanssa. Hän kertoo minulle erillaisista veitsistä ja näytti millä tavalla pitäs leikata erillaisia hedelmijä ja vihanneksija. Minulle myös kerrottiin mihin tarkoituksiin mikäkin veitsi on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti